Over

Mijn nieuwe aanwinsten

Over Klaske

Hey, jij daar, achter je scherm! Wat leuk dat je op mijn blog terecht ben gekomen en nu de ‘about’ pagina leest. Ik ben Klaske en huppel al 18 jaar rond op deze aardbol. Ik zit in het eerste jaar van mijn studie communicatie op de Christelijke Hogeschool Ede en heb het daar erg naar m’n zin. Sinds dit jaar heb ik het ouderlijk huis verlaten en woon ik op kamers. In een appartementje met de twee allerleukste huisgenootjes.

Één van mijn allergrootste hobby’s is fotograferen. Het liefst heb ik mensen voor m’n lens, maar ook de natuur fotografeer ik graag. Ik fotografeer met de Canon EOS 1200D (een goed instapmodel als je het mij vraagt) en de 50 mm lens. Voor nu is dat prima, maar een nieuwe camera blijft toch een grote droom.

Ook ben ik dol op reizen. Ik vind het ontzettend leuk om cultuur te snuiven in binnen- en buitenland. Zo ging ik voor het behalen van mijn havodiploma met mijn moeder naar Maastricht. Een citytrip die ik in tekst en beeld vast heb gelegd. Daarnaast is schrijven één van mijn favoriete bezigheden. Niet zo heel vreemd als je een blog hebt, toch?

Over Messpiration

Messpiration is dé plek waar ik mijn lifestyle & fotografie inspiratie met je deel. Hier kun je minstens één keer in de week een artikeltje verwachten. Aan uploaddagen doe ik niet, elk blogje is dus weer een verrassing. Wil je toch graag op de hoogte blijven? Volg me op Bloglovin’ en elk nieuw schrijfsel verschijnt automatisch in je feed. Ook op Instagram en Facebook laat ik je weten wanneer er iets nieuws online staat én krijg je een kijkje achter de schermen.

Ja, je bent hartstikke welkom hier. Kijk gerust even rond en doe inspiratie op!

Contact opnemen? Dat kan!