EEN BLIJ LIJSTJE

De afgelopen dagen spendeerde ik aan een tafeltje, met een flesje drinken een een reep chocola naast me en een heleboel reservepennen op de grond. En dat alles in de gymzaal, alleen dit keer niet om sportief te doen, maar om dé gevreesde eindexamens te maken. ‘De klok geeft 9 uur aan, het havo examen Aardrijkskunde gaat van start…’ 

Maar ondanks alle examenstress gebeurden er ook leuke dingen. Zelfs zoveel dat ik het niet kon laten er een lijstje van te maken. Lees je mee in dit artikeltje vol blijheid?
– een echte studentenkamer
Jongens, ik kan jullie iets heel erg leuks meedelen. IK HEB EEN STUDENTENKAMER! Ja, dat lees je helemaal goed. Gisteravond had ik een bezichtiging voor een kamer in een appartementje (er wonen ook nog twee andere meiden) in Ede en het zag er allemaal heel goed uit. Ik heb eigenlijk tot vrijdag de tijd gekregen om er over na te denken, maar ik heb net al gestuurd dat ik het doe. Nu moet er nog een contract getekend worden en borg betaald enzo, maar het is dus 99,9% zeker dat ik hier volgend jaar ga wonen! 
– heerlijk weer
Ik denk niet dat ik hier heel veel over hoef te zeggen. Nou één dingetje dan, het weer was zó fijn vorige week! <3
– jullie lieve reacties
Ik word elke keer weer zó blij van jullie reacties hier en op Instagram. Jullie kunnen het natuurlijk niet zien, maar ik kan verklappen dat ik bij élke reactie een grote smile op m’n gezicht krijg! 

pretty bloemetjes aan de overkant van de straat
Ik kon het niet laten om ze, tussen al het leren door, op de foto te zetten.
– prachtige zonsondergangen
Een bol die langzaam naar beneden zakt en de lucht oranje kleurt, hoe kan je daar nou niet blij van worden?

– OVER DE HELFT ZIJN MET DE EXAMENS! 
Nog maar drie te gaan!
– fijne blogjes lezen
Ik vind het heerlijk om te genieten van artikeltjes van anderen. Onder andere Arjanne en Janna maken mij gelukkig met hun schrijfsels.

– steeds meer leren over fotografie
Door middel van heel veel lezen, filmpjes kijken en proberen, ontdek ik steeds weer nieuwe dingen met en over mijn camera. Yay!
– de winactie van Nicole winnen!
En nu kan ik dus 80 euro (!) gaan besteden bij de kwantum om m’n nieuwe kamertje in te gaan richten! Fun fact: die zit vlakbij m’n studentenkamertje, komt dat even goed uit.
– winkelen met mama
Lekker samen bedenken hoe ik m’n kamertje in zal gaan richten.
– een fijn vest scoren voor 5 euro 40 

Tja, als iets afgeprijsd is en er daarna nog extra kassakorting én personeelskorting overheen gaat, blijft er niet zo heel veel meer over.– genieten van reisvideo’s op Youtube

Lekker wegdromen bij de video’s van Laura (klik) en Diana (klikkerdeklik).

– een reep Tony’s Chocolonely krijgen van het vriendje
Jummie.
– lachen om helemaal niks
Het allerbeste gevoel ever!
Hopelijk ben je van dit lijstje ook happy geworden en ik ben wel benieuwd:
Waar word jij nou echt blij van?

0 reacties

 1. Anonymous zegt: Beantwoorden

  leuk!! en het gaat zooo fijn voelen als die examens voorbij zijn:) succes nog met je laatste examens!
  X Anneke

 2. Wat een superleuk lijstje, nog gefeliciteerd met je studentenkamer 😉
  Succes met je laatste examens! Je kan het!

 3. Leuk lijstje! Gaaf dat je een kamer hebt! En idd, ik ben ook al over de helft met examens en dat voelt heel fijn (: Nog succes voor de laatste loodjes!

 4. Wat een fijn lijstje! Yaaaayy over de helft! Ya can do it! Zo leuk, je eigen kamertje (nu is hier iemand heel benieuwd. vooral wanneer die gevuld is met allemaal leuke kwantum-spullies :). Heel lief dat je me noemde trouwens, dat maakt mij dan weer blij 🙂

 5. Wat gaaf je eigen studentenkamertje! En ik zie dat je redelijk bij mij in de buurt komt wonen, moet ik denk ik maar een keertje op bezoek komen!

 6. Je bent maar een gelukkig mens Klaske! Ede is trouwens wel een stukje verder weg.. (in de weekenden gewoon thuis of blijf je daar dan ook?) Succes nog met de laatste examens!

 7. Hihi 🙂 Ja klopt, maar de weekenden ga ik wel gewoon naar huis hoor, anders zie ik Jan ook zo weinig hè 😉 Dankjewel!

 8. Klaske, dit is zo lieeeef! Dankjewel dat je me hebt genoemd. Ik was echt zo lekker aan het lezen en voelde echt mee met je vrolijkheid en las toen m'n naam haha, dankjewel! Fijn dat je een studentenkamer hebt trouwens, leuk! Wat ga je eigenlijk studeren? Heel veel succes met de eindexamens nog!

  Liefs, Janna

 9. Precies, ik dacht al.. die gaan we een jaar niet zien!

 10. Je foto's zijn echt heel erg mooi (en die lieve berichtjes zijn dan ook echt gemeend!)

 11. succes met je examens! De foto's van de bloemen zijn echt heel erg mooi! Het valt me erg op dat je geniet van alle kleine dingen, wat heel belangrijk is! 🙂

 12. Ah, wat een vrolijk nieuws allemaal. Ten eerste: GEFELICITEERD MET JE KAMER. Echt superleuk voor je. En wat fijn dat je ook alweer over de helft van de tentamens bent. Nog éven – you can do it 🙂

 13. Je verdient het, je blog is ook gewoon heel erg leuk! Dankjewel, ik ga communicatie studeren aan de christelijke hogeschool ede. Heel veel zin in, hihi. Liefs!

 14. Dankjewel, ik ben er ook ontzettend blij mee. En yay, die laatste ga ik gewoon ook nog even rocken!

 15. Aw wat fijn, dit lijstje maakt mij ook even blij. Wat gaaf dat je een kamer hebt!

 16. Super dat je een studentenkamer hebt gevonden! Ik denk dat het geweldig moet zijn om het in te richten.

 17. Ik word ook altijd zo blij van bloemetjes fotograferen 😀
  Super dat je een studentenkamer hebt! Ik heb dat nog lang niet nodig 😉

 18. Ah, dankjewel Julia!

 19. Dankjewel Klaartje! Ja, ik heb daar ook zo veel zin in, hihi.

 20. Yay, bloemetjes blijven gewoon ontzettend fotogeniek! Dankjewel, aah thuis wonen is ook lekker hoor, geniet er nog maar van 😉

 21. tony's is zo onwijs lekker! welke smaak? haha 🙂
  en wat tof dat je een kamer hebt, het gaat vast super
  fijn worden.

 22. You're so right girl, hihi. De extra puur variant (70%), ik mag alleen pure chocola dus vandaar. Maar ik mag niet klagen, want Tony's aaah. Awh dankjewel, ik hoop het! Hartjes!

 23. aan de ene kant wel balen dat je alleen puur mag,
  maar aan de andere kant; pure chocolade is onwijs lekker!

 24. Gefeliciteerd met je kamer! Wat ga je studeren? Ik word blij van de actie bij de lokale bioscoop, iedereen die in mei jarig is, mag gratis! HOERA!

 25. Leuk zo'n lijstje!! Ben je nu ook helemaal klaar met je examens? Zoja: GENIET VAN JE ZOMERVAKANTIE, zo nee: heel veel succes nog!!

 26. Yay, dankjewel! Oeeh, wat een gave actie, enjoy! <3

 27. Ik weet niet of je ondertussen klaar bent met je examens, maar anders: succes!!
  Poeh ik was echt zenuwachtig weet ik nog, maar gelukkig viel het allemaal mee. Fijn dat je bijna zeker een studentenkamer hebt 🙂

Geef een reactie