EEN DAGJE UTRECHT MET EMMAHet is donderdagochtend, drie minuten vóór elf  wanneer ik incheck op station Kampen. Vandaag wordt een bijzondere dag. Naast dat ik vanavond voor de allereerste keer (!) ga kijken voor een studentenkamertje, hoop ik Emma weer te ontmoeten na meer dan een half jaar. Als om drie minuten óver elf de trein aankomt, stap ik dan ook direct in. Op weg naar Utrecht!

De treinreis duurde wat mij betreft veel en veel te lang, maar na een goed uur arriveerde ik toch eindelijk op station Utrecht Centraal. Ik vloog de trein uit en trok een sprintje toen ik Emma op het perron ontdekte. Een knuffel volgde. Al bijkletsend liepen we naar de H&M op Hoog-Catharijne waar we ons verlekkerden aan de Coachella collectie.

Vervolgens vertrokken we naar het centrum om de Zara met een bezoekje te vereren. We kwijlden bij geweldige kledingstukken (bomberjacks met patches en geweldige spijkerjacks) en huilden om de prijzen. De prijzen bij Zara zijn op een of andere manier heel vreemd, de basic t-shirts en dergelijke zijn allesbehalve duur, maar de meest amazing dingen kosten een rib uit je lijf.

Net toen we de Zara wilden verlaten, begon het te regenen en zo haastten we ons naar de volgende winkel. In de America Today bewonderden we de leuke regenjacks (liefde) en in de Monki (zo’n leuke winkel!) keken we onze ogen uit.

Ondertussen waren we ook dringend op zoek naar eten, maar op een of andere manier konden we niks vinden waar we wel een broodje wilden (of durfden, haha) eten. We bezochten bijvoorbeeld een heel leuk hotspotwaardig winkeltje met restaurantje, maar toen we op het prijskaartje van een rok keken (150 euro ofzo), vluchtten we de heel snel de winkel uit. Na lang wikken en wegen belandden we uiteindelijk gewoon bij de HEMA waar we een Croque Monsieur (zo lekker!) aten.

Met onze buikjes weer vol werd het hoog tijd om de Pull & Bear te bezoeken. In die winkel is gewoon bijna alles leuk. Logisch ook dat het er behoorlijk druk was. Ik ontdekte een tuinjurkje waar ik spontaan verliefd op werd en mede door Emma’s mentale ondersteuning, besloot ik ‘m te kopen. En jongens, hij is zó ontzettend leuk! Er komt sowieso binnenkort een outfitje mee aan.

Moe van het shoppen besloten we onze camera’s tevoorschijn te halen. We poseerden onder de Dom, wat af en toe lichtelijk awkward was. Onze fotosessie werd glimlachend gadegeslagen en een vrouw bood aan ons even samen op de foto te zetten. Het resultaat is niet denderend, maar wel cute.Ook ontdekten we nog een soort hofje vlakbij de Dom waar allemaal leuke plantjes en bloemen een plekje hadden. Emma en ik gingen helemaal los en fotografeerden naar hartelust. Ik experimenteerde nog wat met Emma’s 50 mm lens en ik ben helemaal in luv met dat ding. Die gaat er hoe dan ook (en het liefst zo snel mogelijk) komen!

Top – H&M
Jacket – Vero Moda
Blouse – Primark
Skirt – C&A
Socks – HEMA
Shoes – Dr, Martens 
Chain – New Yorker
Bag – C&A 

Even later ploften we weer neer bij de HEMA voor een vieruurtje. We smulden van de appelkruimeltaart (nadat we het eerst op de foto hadden gezet natuurlijk). Aansluitend kochten we ook nog avondeten, Emma patat met kip-saté en ik een bord overheerlijke pasta. Daarna was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen, Emma rende naar haar bus en ik nam de trein. En zo kwam er een einde aan een gezellige middag.

Alle foto’s waar ik op sta zijn gemaakt door de getalenteerde Emma!

Ben jij weleens in Utrecht geweest?

0 reacties

 1. Ahh wat een mooie fotootjes, jullie staan er beide ook zo leuk op! Ziet eruit als een gezellig dagje 🙂 Trouwens even heul errug veul liefde voor je tas, hij is zo mooi!

 2. De foto's zijn zo leuk geworden! Echt leuk dat jullie elkaar hebben gemeet! Jullie staan trouwens echt leuk op de foto's!! En jullie outfit zijn echt prettyy!

 3. Ziet eruit als een onwijs leuke dag! Vooral de foto's in het hofje zijn zo mooi, echt sfeervol en het licht is ook heel mooi 🙂

 4. Er zitten echt prachtige foto's tussen zeg! Die foto waar jij door de balderen kijkt vind ik vooral echt heel erg mooi geworden!

 5. Hahaha superleuke post dit! Mijn mentale ondersteuning heeft je natuurlijk heel veel geholpen 😉 Oh en hoe awkward kun je op een foto staan…. Verschrikkelijk.

 6. Dat klinkt als een heel gezellig dagje! Ik ben benieuwd naar het tuinjurkje dat je hebt gekocht! Enne, ik vind het een leuke foto van jullie samen, jullie outfits zijn ook zo leuk. 🙂

 7. Wat een prachtige foto's! Ziet er super gezellig uit! xx

 8. AAH IK HOU VAN JE FOTO'S!!!! En je staat er echt mega leuk op klaske!! Klinkt als een hele gezellige en fijne dag, en hihi, ik herken de rugzak van de C&A (ik vind 'em nog steeds heel leuk!). YAYYYYYYYY

 9. De foto's zien er echt heel leuk uit! Zelf ben ik nog nooit in Utrecht geweest, maar het staat zeker op mijn travel wishlist. Ben ook heel benieuwd om je tuinjurkje te zien trouwens! 🙂

 10. Super toffe foto's allemaal!!

 11. Jullie meeting klinkt echt heel leuk. Elke keer verbaas ik me weer over hoe groot Emma is. Ik vind je outfit echt supergaaf Klaske <3

 12. erg leuk geschreven , en de foto's zien er gezellig uit!
  Utrecht is altijd een fijne plek om eens naar toe te gaan.

 13. oh hier heb je die rok aan waar je het op mijn blog over had ! Hij lijkt inderdaad erg op mijn broek hihi 🙂

 14. Mooie foto's! Hou van je schoenen <3

 15. Leuk! In Utrecht kan je echt heerlijk shoppen he!

 16. Prachtige foto's! Oh! Je ogen zijn zo mooi op die ene foto!

Geef een reactie