EEN ODE AAN DR. MARTENS

Ik denk dat het nu een paar jaar geleden is dat ik mijn hart verloor aan een paar schoenen. Ik zag ze steeds iets vaker voorbijkomen en waar ik ze eerst echt heel lelijk vond, dacht ik daar ineens heel anders over. Ze waren stoer, maar stonden ook leuk bij een rokje. Daarnaast waren ze er in allerlei soorten en maten en niet onbelangrijk, ook mijn brede voeten zouden er als gegoten in passen. Langzamerhand begon het verlangen naar een paar van deze mooie, dure schoenen te groeien. En vanaf nu kan ik mezelf dan eindelijk de trotse eigenaar noemen van een paar Dr. Martens!

Vorige week donderdagochtend werd ik wakker van het gezang van mijn vader, moeder en broertjes, die me een fijne verjaardag wensten. Daarna duwde mijn broertje me een doos in handen. Ik trok de zak, die er om heen zat open, zag het logo van Dr. Martens en begon te stralen. Daar voor me lagen mijn felbegeerde schoenen.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat dit niet als een volkomen verrassing kwam. Ik had het paar namelijk zelf uitgezocht. Ik wilde liever geen zwarte, omdat ik al een paar nepperds in die kleur heb. Ook vind ik het leuk om een nét iets minder standaard kleur te kiezen. En dus koos ik voor rood. Of Shiraz Buttero zoals Dr. Martens ze zelf noemt.

Ik kan wel tien artikeltjes schrijven over hoe geweldig ze zijn en hoe leuk ze combineren. Toch zal ik je dat besparen. Dat zal de diversiteit op mijn blog namelijk geen goed doen. Maar bij dezen weten jullie dat ze werkelijk bij alles staan. Ook lopen ze heerlijk, alleen het inlopen is even vervelend. Gelukkig heb ik daar nu al veel minder last van. Ze zitten namelijk al een week aan mijn voet vastgekleefd. Mijn schoenenkeuze in de ochtend is erg makkelijk geworden. En ik geloof dat dat nog wel even zo zal blijven.


Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

0 reacties

  1. Wauw Klaske! Ze zijn prachtig!

  2. Heel veel liefde, de kleur is ook zo mooi!<3

  3. Minke zegt: Beantwoorden

    Ze zijn echt super mooi!! Ik ben toch wel benieuwd hoe je ze combineert haha, maak je nog een outfitpost? Je hebt trouwens ook mooie foto's van ze gemaakt!

  4. Dankjewel! <3 Ze komen nog vaak voorbij hoor, ook in outfits, hihi. Ik bedoelde vooral dat ik niet tien artikeltjes achter elkaar over dr.martens met ong dezelfde inhoud ga schrijven. Maar ik beloof je, je bent nog lang niet van ze af! x

  5. Normaal zit ik alleen kwijlend achter het beeldscherm als er iets van eten wordt laten zien. Maar nu kan ik je garanderen dat ik op dit moment óók met verliefde ogen naar mijn (gebroken) telefoon kijk. Eigenlijk zou ik wel willen dat ik een plaatje van jou kan uitprinten, en dat de Martens dan zo uit m'n printer rollen….

  6. Wat zijn ze leuk! De kleur vind ik zelf heel mooi!

Geef een reactie