FOTOGRAFEREN OP HET ASFALT EN STRALEN IN DE ZON

En daar lag ik dan, op een doodgewone zondagavond, op het asfalt met een camera voor mijn hoofd. ‘Ja, een beetje meer naar links. Ja, zo. Perfect!’ riep ik terwijl ik wanhopige pogingen deed mijn panty te sparen. ‘Als er iemand aankomt, moet je het zeggen hoor!’

Na ’s middags samen naar de kerk geweest te zijn, spraken Adrianne en ik af om gezellig wat bij te kletsen. Wat resulteerde in gezellig samen bijkletsen terwijl Klaske een camera voor d’r hoofd heeft. Niet dat ik dat erg vond, ik vind het heerlijk om mensen voor m’n lens te hebben. Zeker als ze een goed model zijn, zoals Adrianne met haar stralende lach.

Een speciale locatie hadden we eigenlijk niet, twee minuutjes van mijn huis is een leuk fietspad midden tussen het groen en daar struinden we rond. Zo beklom Adrianne een bruggetje waarvoor ze door de struiken heen moest en plofte ik neer op het asfalt om de leukste foto’s te kunnen maken. Perks of being a photographer, right? Zodra je een mooie foto kan maken, boeit het ineens niks meer dat je op het asfalt ligt met een skater skirt die absoluut niet omhoog mag waaien.

Toen even later de zon het haar van Adrianne in goud veranderde, kon ik m’n geluk niet op. Ik liet Adrianne poseren op het bruggetje voor de sloot, zodat je in het water de gouden zon goed zou zien. En zo geschiedde, het werd echt een plaatje. Luv voor golden hour! 

Nadat de gouden gloed langzamerhand verdwenen was, keerden we terug naar huis. Een voldaan gevoel en heel veel foto’s rijker. Zóveel dat het uitzoeken niet bepaald easy was, maar hey, I did it! Ben jij ook zo dol op golden hour?

0 reacties

 1. Wow, die 2e op dat bruggetje vind ik echt heel erg mooi geworden!

 2. Wowie klaske, super mooi!! En altijd een gelukje als de gouden zon tevoorschijn komt. Prachtig!

 3. Aahh leuke foto's zeg, ik ben echt dol op golden hour haha<3

 4. Dankjewel Roos <3

 5. Anonymous zegt: Beantwoorden

  Die laatste foto!!! loveeee voor het haar:)

  X Anneke

 6. Ohh, wat een mooie foto's – vooral die waarbij Adrianne's haar zo'n gouden randje krijgt, hihi. Ik moet ook echt nog eens gaan fotograferen in golden hour!

 7. Wat een leuke foto's! EN WAUW die zon! Yas. Luf voor the golden hour!

Geef een reactie