HOW TO WEAR THAT DUNGAREE DRESS

Het was liefde op het eerste gezicht tussen het witte tuinjurkje en mij. Ik kon ‘m gewoonweg niet laten liggen en zoals ik hier al vertelde was ik meteen van plan om er een outfitje mee te posten. Tot er een spontaan idee mijn hoofd binnendrong, want waarom niet gewoon verschillende manieren om dit leuke jurkje te combineren?

Het is immers niet een heel erg alledaags kledingstuk, in ieder geval niet zoals bijvoorbeeld de skinny jeans dat is. Daardoor is het combineren echt even uitproberen. Tenminste, dat is wat ik me nog kan herinneren van toen ik na een lange zoektocht zo’n anderhalf jaar geleden mijn eerste dungaree dress in mijn armen sloot. Om het jullie wat makkelijker te maken heb ik vier outfits verzonnen, voor ieder wat wils!

OUTFIT 1 | CASUAL CUTE

Dress – Pull&Bear
Top – H&M
Shoes – Van Haren
Bandana – New Yorker
Chain – New Yorker
Een comfortabele lenteoutfit, dat is hoe je deze outfit het beste kunt omschrijven. De zachte kleurtjes maken het geheel schattig, terwijl de bandana en de gympen het een stoer tintje geven. Een heerlijke outfit als je het mij vraagt!
       
OUTFIT 2 | BLACK AND WHITE

Dress – Pull&Bear 
Blouse – C&A
Shoes – Dr. Martens

Een beetje classy is ook wel goed op z’n tijd en welke combinatie is dan beter dan zwart en wit? Ik draag deze combinatie bijvoorbeeld naar iets nettere gelegenheden, maar omdat ik niet van té netjes houd is dit en perfecte middenweg, netjes maar toch stoer. En het blouseje met de parapluutjes zorgt ervoor dat het geheel toch niet saai wordt. I like!


OUTFIT 3 | A LITTLE BIT OF GRUNGE

Dress – Pull&Bear
Blouse – Primark
Shoes – Dr. Martens
Sunglasses – Van Haren
Chokers – New Yorker; Action
(Sorry voor de ietwat boze blik op de foto’s, ik werd gecommandeerd stoer te kijken, hihi.) 
Ik vind deze outfit zo leuk omdat ‘ie net een tintje grunge heeft, maar niet té is. Een flannel is altijd goed en deze leuke zonnebril vond ik echt perfect bij deze outfit passen. Ik kocht ‘m vorig jaar al en ben er nog steeds ontzettend blij mee. De docs m’n voeten en de chokers om m’n arm maken de outfit helemaal af. Luv it!

OUTFIT 4 | BORDEAUX EVERYWHERE


Dress – Pull&Bear
Shirt – C&A
Shoes – Van Haren
Chain – New Yorker

Bordeaux is by far mijn lievelingskleur en draag ik daardoor vaak, vooral in de herfst en winter. Maar in de lente, zoals nu dus, ben ik er ook nog steeds weg van. Deze outfit is basic, maar niet saai. Hij kan prima zonder panty en is lekker luchtig. Superhandig op de warmere dagen! (zoals vandaag, hihi)
Ik hoop dat jullie nu een beetje een idee hebben op hoeveel manieren je een leuke dungaree dress wel niet kan combineren. Niets is te gek en dát is waarom ik er zo dol ben op dit model jurkje!
Welke outfit is jouw favoriet? 

0 reacties

 1. Wat een leuke outfits heb je gemaakt met het dungaree jurkje! Lekker zomers ook! xx

 2. Zoooo'n leuk jurkje! Allemaal heel leuk gecombineerd. Leuk postje! Liefs

 3. Zo'n leuke combinaties!

 4. Wat leuk! Ik heb dus ook zo'n jurkje (maar dan in het zwart) en ik ben er ook echt verliefd op! In het wit vind ik hem trouwens ook echt heul tof, staat je goed! 🙂

 5. Girl dit jurkje is echt onmisbaar, zooo veel leuke combinaties<33

 6. Ik vind outfit een het leukst! En ik ben ook echt gek op dit soort jurkjes! -x-

 7. Die met het zwarte bloesje eronder vind ik echt heel erg gaaf!

 8. De tweede outfit is mijn favoriet! grote liefde voor zwart-wit hierzo 😉 xx

 9. Heel gaaf jurkje, staat je zo goed! De eerste outfit heeft mijn voorkeur, lekker basic en die bandana is zo leuk (:

 10. Super leuke combinaties!
  En deze jurk vind ik ook erg leuk,
  Wit is erg mooi. Eens een keer wat anders dan denim.

  Liefs

 11. Wat een leuk artikel! Dit brengt me wel op ideeën om mijn dungaree dress te combineren. Zo'n flannel eronder staat wel heel tof! xx

 12. Ohh zo'n leuk tuinbroekjeee! En hoe leuk gedaan met die drie fotootjes bij elkaar en zo (als je begrijpt wat ik bedoel 🙂 liefs!

Geef een reactie