Mijn favorietjes van 2016

mijn favorieten van 2016

Terwijl het vuurwerk op de achtergrond knalt en je Bloglovin’ feed vol staat met artikeltjes als mijn best gelezen artikelen in 2016 of mijn jaaroverzicht, kon ook ik deze dag niet onopgemerkt aan me voorbij laten gaan. Vandaag is namelijk de allerlaatste dag van 2016. De dag waarop je oliebollen (met poedersuiker!) eet en terugkijkt naar het afgelopen jaar. Voor mij geen blog- of jaaroverzicht, maar ‘gewoon’ een artikeltje met mijn favorieten van 2016. Van mijn favoriete artikelen uit 2016 tot mijn favoriete Instagramaccount van het afgelopen jaar. Kijk je mee?

Favoriete artikeltjes

Ik lees maar al te graag andere blogs en ondanks dat ik daar wat minder tijd voor had dit jaar, heb ik toch een aantal favoriete artikeltjes aan 2016 over gehouden.

Stylingtips voor de mooiste productfoto’s van Fleur.

Ik geniet keer op keer van de productfoto’s van Fleur en werd heel blij van dit artikeltje waarin ze haar geheimen prijsgeeft.

QOTD#2: Hoe stel je mensen op hun gemak voor de camera? van José Chan.

Fotograferen is niet alleen maar weten hoe je je camera het beste kunt gebruiken, de interactie met je model is minstens zo belangrijk. José maakt prachtige (maar dan ook écht) foto’s en geeft tips over hoe je mensen op hun gemak stelt voor de camera. Aanrader!

DIY: Flapjes voor je schoenen van Klaartje.

Ik vind van die flapjes voor je schoenen onwijs tof en ik weet nog hoe leuk ik het vond (en vind) dat Klaartje ze zelf gemaakt had. Ik was dan ook vastberaden ze zelf ook te maken, maar dat heb ik inmiddels nog niet gedaan. Wie weet in 2017!

• Fietsvakantie van Laura.

De blog van Laura is voor mij één grote favoriet, ze heeft zo’n leuke eigen blogstijl. Dit jaar heb ik erg genoten van de blogjes waarin ze ons meenam op fietsvakantie, door middel van haar prachtige foto’s en leuke verhaaltjes.

mijn favorieten van 2016

Favoriete boek

Handlettering doe je zo van Karin Luttenberg.

Dit boek ken ik nog maar een paar weken, maar is zó leuk dat ik ‘m iedereen aan zou raden. Door de duidelijke uitleg en voorbeelden leer je heel makkelijk de basis van handlettering. En dat hoeft dus echt niet moeilijk te zijn. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik er veel te ongeduldig voor zou zijn, maar zelfs met mijn slechte concentratievermogen zit ik zo een uurtje te handletteren. I like!

Favoriete Youtuber

Boncolor

Er zijn maar weinig Youtubers die mij zo weten te boeien dat ik elke dag hun vlog kijk, maar Bonnie is een uitzondering. Op haar kanaal neemt ze je mee in haar leven door middel van dagelijkse vlogs. En die zijn leuheuk! Zo heeft ze allemaal kleine rubriekjes, waar ze een aparte intro voor heeft. Daarnaast is ze ook heerlijk zichzelf en echt, iets wat ik bij andere Youtubers soms mis. Ook vind ik het heel tof om te zien hoeveel energie ze in haar youtubekanaal steekt, ze gaat er voor 100% voor. Al met al, zeker mijn favoriete Youtuber van 2016!

mijn favorieten van 2016

Favoriete Instagramaccount

@fetching_tigerss

Grote kans dat je Annegien al volgt op Instagram (ze heeft 780k volgers!), maar als je dat nog niet deed, moet je dat nu gaan doen. Elke foto die ze plaatst is een kunstwerkje, waarin ze ongetwijfeld heel veel tijd steekt. Daarnaast maakt ze al die toffe edits gewoon met apps. Ontzettend knap!

Favoriete liedje

Relient K | Look On Up


Ik geloof dat ik ‘m al eens eerder noemde in een favorietjes artikel, maar ik doe het nu gewoon nog een keer. Dit is mijn favoriete liedje van 2016. Veel liedjes kan ik na een tijd niet meer aanhoren, maar bij dit nummer is dat niet het geval. Misschien dat het komt doordat ‘ie perfect past mijn muzieksmaak, ik houd van dit soort muziek. Hoe dan ook, een prachtig liedje. Luisteren dus!

mijn favorieten van 2016

Dit waren dan mijn favorieten van 2016. Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne oudejaarsdag en jaarwisseling. Eet oliebollen, drink een wijntje (alleen als je achttien bent natuurlijk hihi) en geniet. Tot in 2017!

Wat was voor jou echt een favorietje van 2016?

20 reacties

 1. Jij ook een mooi 2017!

 2. Jij ook een fijne jaarwisseling! Heb je die kaartjes trouwens zelf gemaakt? Ze zien er namelijk echt superleuk uit.

  1. Klaske zegt: Beantwoorden

   Dankjewel! Ja, die heb ik zelfgemaakt, hihi 🙂

 3. Wauw, wat een leuk uitgebreid artikel om te lezen. Mooie favorietjes van dit jaar! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling. Liefs,

 4. De Insta van Annegien was ook bij mij favoriet, ze heeft zo’n gaaf account! Fijne favorieten allemaal en de foto’s in dit artikeltje zijn ook tof 🙂 happy 2017! X

 5. Oehh jaa fijne artikeltjes waren dat<3 En die edits van Annegien blijven geweldig idd! Jij ook een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2017! XX

 6. Leuke post! Laura heeft inderdaad hele fijne posts geschreven en Annegenien heeft echt een mooi account! Fijne jaarwisseling <3

 7. Heel fijn 2017 voor jou!

 8. Jij ook een heel erg gelukkig nieuwjaar! x

 9. Wat een leuke favorieten! 🙂 Ik wens je een heel goed 2017!

 10. Super leuk lijstje, en kei lief dat je me vermeld! x Nog een heel gelukkig nieuwjaar!

 11. Oh BAEEEE! Ik had dit nog helemaal niet gezien joh, thanks for the promotion, haha. Nee grapje, maar heel tof zeg! Lovvv.

 12. Superleuk dit! Het artikel over de flapjes op je schoenen vond ik ook zo leuk en de fietsvakantie van Laura ook! Ik had trouwens nog nooit van het liedje Relient K | Look On Up gehoord, ik heb hem gelijk opgeslagen, helemaal mijn stijl! En Bonnie en Annegien zijn allebei echt schatjes en inderdaad een leuke Youtuber & Instagrammer! <3 Superleuk lijstje, een fijn 2017 toegewenst!

  1. Klaske zegt: Beantwoorden

   Yay, leuk om te horen! Jij ook een heel fijn 2017! <3

 13. Ik vind Bonnie ook heel erg leuk! Mijn favoriet blijft toch Sarah Rebecca denk ik!

  1. Klaske zegt: Beantwoorden

   Yay! Ja, zij heeft inderdaad ook een leuk kanaal, ik volg haar ook al heel lang 🙂

 14. Leuk om je favorietjes van 2016 zo te zien! De blog van Laura vind ik ook super leuk 🙂

 15. Happy 2017!! Leukleukleuk dat je zo je favoriete deelt! Laura’s blog is echt tof ja! En jaaa, fleur’s productfoto’s zijn altijd prachtig!

 16. Aww wat leuk dat mijn artikel erbij staat! Leuk om je favorieten te zien! Hopelijk nog meer in 2017! 😀

 17. Leuk overzicht. Ik kende de meeste blogs niet dus die ga ik eens doorlezen 🙂 Wat een fijn liedje trouwens!

Geef een reactie