MIJN KLEDING ESSENTIALS VOOR DE LENTE

Dat het lente is, beginnen we steeds meer te merken. Het zonnetje komt vaker tevoorschijn, de temperaturen stijgen en ook de bloesem in de bomen is niet meer weg te denken. En dat betekent *luid tromgeroffel* dat we de winterkleding zo langzamerhand wel op kunnen gaan bergen!

De wollen vesten kunnen eindelijk vervangen worden door luchtige vestjes en kimono’s, de panty’s kunnen weer wat minder dik en ook de vrolijk geprinte kleding kan de kast weer uit. Daar word je toch blij van?

Ik in ieder geval wel! Ik kon m’n geluk niet op toen ik zo’n twee weken geleden al mijn zomerkleding uit de plastic boxen onder mijn bed tevoorschijn toverde. Uit plastic boxen ja, het paste namelijk niet meer in mijn kledingkast. Vol enthousiasme verwisselde ik alles met de dikke winterkleding in m’n kast en aan m’n kledingrek. Tot mijn grote vreugde ontdekte ik zelfs dingen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had.

Oké, genoeg daarover. Vandaag neem ik jullie aan de hand van wat kledingstukken uit mijn eigen verzameling (hihi) mee naar mijn kleding essentials voor de lente!

Laten we beginnen met streepjes. Do I need to say more? Ik ben vast niet de enige die er dol op is. Ze zijn tijdloos, lekker basic en je kunt er alle kanten mee op. In combinatie met een midirok, een statementketting en een paar brogues kan het heel classy staan, terwijl het gecombineerd met een flannel (om je middel bijvoorbeeld), een boyfriendjeans en een choker, hartstikke stoer staat. I like!


Waar eerder de tuinbroek overheerste, zie ik nu de tuinjurk (dungaree dress, whatever) steeds meer voorbijkomen. En je raadt het al, ook ik heb er eentje in m’n bezit. Ik heb ‘m denk ik al zo’n anderhalf jaar geleden gekocht bij de kringloop, omdat ik er toen nergens eentje kon vinden. Hij is onwijs makkelijk te combineren en wat mij betreft een echte essential!

*Ding-dong cactus-alert* Want hey, twintig prikkelige vriendjes op je kamer is niet genoeg, als échte cactusliefhebber moet je er ook genoeg in je kledingkast hebben. Een beetje overdreven misschien, maar ik moet toch bekennen dat ik lichtelijk geobsedeerd ben met cactussen. En zeg nou zelf, ze zijn toch onwijs schattig?!

Ook een spijkerjas hoort thuis in mijn lijstje. Ik heb er vier (ja, echt) en draag ze het liefst een beetje oversized met de mouwen opgerold. Het geeft je outfit vaak net dat beetje extra en daarnaast is het ook gewoon een heel comfortabel kledingstuk (als ‘ie oversized is tenminste). Als het nog wat warmer weer is, kan je ‘m trouwens ’s ochtends ook prima aan op de fiets.

Oh en zonder een button skirt is dit blogje niet compleet. Vorige lente werd ik al verliefd op dit model rokje en ik kan nu weer niet wachten om ‘m straks met blote benen (zonder panty, yay!) aan te kunnen.

En last, but not least: kant. Waar ik normaal helemaal niet zo van schattige kleding houd, vind ik kant echt geweldig. Het geeft je outfit nét dat beetje extra en gecombineerd met wat stoerdere items zorgt het voor een leuk contrast. Love it!

Zo, dat was m’n lijstje. Hopelijk zit je nu bomvol outfit inspiratie voor de lente! Als je trouwens je lentekleding nog niet tevoorschijn hebt gehaald, zou ik dat maar snel gaan doen. Wie weet wat je allemaal voor leuks tegenkomt!

Wat is jouw kleding essential voor de lente?

0 reacties

 1. het streepjes shirt met de cactus is mijn favoriet! Zelf wil ik hem ook zo graag maar hij is uitverkocht en iemand uit mijn klas heeft hem ook al, dan is het toch al wat minder vind ik.

 2. Jajajaja wat een megatoffe items allemaal! Cactus, streepjes en denim: love it! XX

 3. Wat een tof lijstje! Ik moet echt 'ns investeren in een spijkerjasje hihi! Van mij mag er ook nog wel een leuk jurkje op de lijst, daar hou ik ook wel van 🙂

 4. Die shirtjes met cactussen, cuuute! En een dungaree dress, jaaa, ik ben nog altijd zo blij met de mijne! Leuk artikel!

 5. Yay, leuk lijstje!! Ik hou echt van je stijl Klaske! (en uiteraard, duhu, logisch, ook van cactussen. cacti? iets in die richting). En ook heel gezellig en vrolijk geschreven! YEAH!

 6. dat cactus shirtje van de C&A is zo leuk! Ik wilde hem ook heel erg graag hebben
  maar toen ik een week later terug kwam waren ze allemaal uitverkocht..

  liefs joelle

 7. Leuk!!!

 8. Toen ik 'm voor het eerst zag was ik ook spontaan verliefd. Aeh, wat balen dat 'ie er niet meer was! Staat 'ie ook niet meer op de site? Liefs

 9. Dat gestreepte shirtje met rechtsboven de cactus: ZO LEUK! Echt, ik ben een beetje verliefd 🙂 Weet je of 'ie nog verkrijgbaar is? Leuk lijstje voor de rest ook trouwens! Liefs!

 10. Ik heb in Berschka ook een onwijs leuk cactus shirtje gezien, dus die gaat waarschijnlijk binnenkort in mijn kledingskast komen te hangen. Daarnaast zou ik graag nog een button skirt willen voor deze lente, de jouwe ziet er echt super leuk uit! 🙂

 11. Hij komt van de H&M en ik snap helemaal dat je er verliefd op bent, dat ben ik ook nog steeds. Of ze 'm nog hebben weet ik niet, misschien staat 'ie nog op de webshop.. Liefs!

 12. Stuk voor stuk leuke kledingstukken! Maar die dungaree dress is toch mijn favoriet. 🙂 Jammer genoeg heb ik niet zo eentje in m'n kast hangen. 🙁 x

 13. Al je items zijn echt leuk! Dat shirt met een cactus is echt perfect!!

Geef een reactie