Mijn laptop in een nieuw jasje

Laptophoes

Sinds ik student ben, is m’n laptop echt onmisbaar geworden. Waar ik ‘m eerste alleen gebruikte voor bloggen en Netflix is ‘ie tegenwoordig ook m’n beste vriend als het om verslagen schrijven en Photoshop gaat. Oftewel, ik sjouw ‘m overal mee naartoe. Van het ouderlijk huis naar m’n studentenkamertje en vanaf daar naar school en weer terug.

Wanneer je iets intensief gebruikt, is goede bescherming zeker een punt. Ik liep een half jaar met een mintgroene laptophoes van de Action. Een leuk ding als je het mij vraagt, maar echt stevig? Dat betwijfel ik. Gelukkig kwam daar net toen ik ‘m echt goed zat begon te worden een mailtje van caseable. Of ik een sleeve wilde proberen.

Daar moest ik eerlijk gezegd toch wel even over nadenken. Je mag best weten dat ik heel stiekem een beetje een hekel heb aan bedrijven, die hoesjes (die soms wel van Ebay lijken te komen, argh) naar bloggers opsturen. Om zo goedkoop mogelijk reclame te maken. Dit aanbod sla ik dan ook vrijwel altijd af. Nou ja, deze keer niet, want caseable vond ik toch een iets ander verhaal.

Laptophoes

Wat doet caseable dan?

Waar veel bedrijven gewoon een bepaalde oplage hoesjes produceren, levert caseable maatwerk. Wanneer je een hoes bestelt, moet deze nog helemaal voor jou geproduceerd worden. Voelt net een stukje persoonlijker dan wanneer je ergens anders een hoes bestelt, toch? Daarnaast denkt caseable ook aan het milieu (wat ik heel belangrijk vind!), in het productieproces wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede producten. Zo kun je een telefoonhoesje bestellen van gerecyclede PET-flessen, hoe tof is dat? Dit alles in combinatie met de ontzettend originele en creatieve designs, zorgde ervoor dat ik voor caseable een uitzondering maakte.

Laptophoes

Laptophoes

Mijn keuze voor deze laptophoes

Een leuke zoektocht door alle ontwerpen later (ja, het kiezen was echt moeilijk), besloot ik voor het splatter black design te gaan. Na een paar weken, wat ik persoonlijk wel ietwat lang vond duren, kwam mijn pakketje binnen. De levertijd is vergeven en vergeten, want wat is ‘ie mooi! Mijn laptop past echt perfect in de hoes, de rits lijkt onverwoestbaar en het belangrijkste: hij is stevig! Mijn laptop en ik kunnen weer met een gerust hart op stap. Gelukkig, want ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn hart weleens vasthield wanneer ik mijn tas ietwat onvoorzichtig op de grond liet neer komen. Daar hoef ik me vanaf nu in ieder geval geen zorgen meer om te maken.

Wat vind jij van mijn nieuwe laptophoes?

* Dit product heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening verder niet. Ik schrijf alleen over dingen die ik écht tof vind en zelf ook zo zou kopen.

9 reacties

  1. Best wel tof zeg, hij ziet er ook echt wel mooi uit!

  2. Leuk! Ik snap goed dat je hier wel ja tegen hebt gezegd, want dit klinkt als een leuk bedrijf en de hoes is écht mooi!

  3. Super leuk en dat het productieproces nog eens ecologisch is, is een meerwaarde! 🙂

  4. Ecologisch, goede kwaliteit en ook nog eens een leuk printje, heel tof!

  5. Je hoesje is echt mooi! En het is inderdaad verstandig om een goed beschermd hoesje om je laptop te hebben!

  6. Oh heel erg gaaf!

  7. oh wauw wat een gave hoes!

  8. Wat een mooie hoes. Hij ziet er goed en stevig uit!

  9. […] die ik heb gehad met mijn blog waar ik heel positief op terug kijk. Neem nou de review van mijn leuke laptophoes. Deze is van een tof merk en gebruik ik nog elke dag met heel veel plezier. En aanstaande zaterdag […]

Geef een reactie