Een dagje fotograferen met Emma | outfit

Fotograferen

Regen, regen en nog eens regen, dat was de weersvoorspelling voor woensdag 13 juli. En dat hebben we geweten, Emma en ik. Net toen ik om een uur of elf op de fiets stapte om Emma op te halen bij het station, het plan was om lekker bij te kletsen en véél foto’s te maken, vielen de eerste regendruppeltjes. En ik kan je vertellen, dat waren zeker niet de laatste.

Fotograferen onder de poort

Maar dat mocht de pret niet drukken. Vanaf het eerste moment dat ik Emma weer zag, was het onwijs gezellig. Op mijn fiets vertrokken we van het station naar het centrum van Kampen, waar we wat winkels met een bezoekje vereerden (note: Kampen is niet echt een leuke shopstad, verder raad ik je wel aan om naar mijn stadje te komen). Even later meetten we Anna-Louise (klik op de link voor haar leuke YouTubekanaal), die we allebei kennen van (niet dezelfde!) vakantie. Met z’n drieën aten we pizzastukken bij Bakker Bart, waarna Anna-Louise jammer genoeg alweer weg moest voor haar rijles.

Emma en ik vonden het inmiddels tijd geworden om foto’s te maken en zo gezegd, zo gedaan. We liepen naar de Koornmarktspoort (door de regen, zonder paraplu), omdat dit de enige overdekte fotolocatie was, die ik zo één, twee, drie kon bedenken. Daar fotografeerde Emma mijn outfit met haar camera (en 50 mm lens, liefde), terwijl de auto’s, fietsers en voetgangers maar voorbij bleven komen. Af en toe kregen we wat vreemde blikken, maar alles voor mooie foto’s, toch?

Fotograferen

Fotograferen

Dwalen door Kampen

Na deze fotosessie werd het gelukkig toch nog droog en kon ik Emma iets meer laten zien van Kampen. We besloten om naar de gracht te gaan en onderweg kwamen we de meest fotogenieke bloemen tegen. Dus toverden we onze camera’s weer tevoorschijn en schoten een reeks plaatjes waar je u tegen zegt.

Rond half vier maakte ik de allerlaatste foto, die nog op mijn sd-kaartje paste (van Emma met haar camera voor d’r hoofd, hoe kon het ook anders). Goede timing, want helaas was het voor Emma ook alweer tijd om naar de trein te gaan, we wonen nou niet bepaald bij elkaar in de buurt namelijk. Dus fietsten we weer richting station, waar we kletsten tot de trein kwam en ik Emma weer uit moest zwaaien. Gelukkig woon ik over een maandje een stuk dichter bij haar in de buurt en komen er dan hopelijk nog heel veel van dit soort fijne middagen.

Fotograferen

Fotograferen

De outfit!

Nog heel eventjes over de outfit. Dit rokje scoorde ik voor een luttele zeven euro bij de H&M in Maastricht. Eigenlijk was het een maatje te groot, maar mijn handige oma heeft er elastiek ingezet, zodat ‘ie perfect past. Ook draag ik m’n geliefde docs, helaas doen ze af en toe nog steeds pijn aan m’n voeten. Ik weet echt niet wat het is, maar dit leer is zó ontzettend stug. Over m’n shirt ga ik denk ik niks meer zeggen (liefde voor pizza), want ik heb alweer veel te lang gekletst.
Shirt : H&M
Rokje : H&M 
Schoenen : Dr. Martens
Ketting : New Yorker
Choker : Action

Fotograferen

Fotograferen

Ben jij net zo dol op pizza als ik?

0 reacties

 1. Supermooie outfit, staat je heel leuk! En liefde voor je shirt! 🙂

 2. Dat shirt is zo leuk!!

 3. Super leuke outfit! En ahhh je shirt! Pizza!

 4. Aah wat een gaaf shirt zeg!! Ik heb me laatst ook een pizza-top aangeschaft met de tekst 'love at the first slice' hihi.

 5. Dankjewel Hanne! Oh volgens mij is jouw pizza-top ook erg leuk, zo klinkt 'ie in ieder geval, hihi. <3

 6. (Ik had de post allang gelezen natuurlijk maar ik haal nu pas de laptop tevoorschijn waarop ik kan reageren haha..) Maar wat heb je er een leuk verhaaltje van gemaakt, luvjoee<3

 7. Leuke foto's!

 8. Zo leuk gecombineerd Klas! Zo leuk dat jullie weer hadden gemeet. Leuke fototjes ook. Liefs!

 9. Hele leuke foto's zijn het geworden! Klinkt als een gezellige middag. Jammer van de regen, maar de foto's zijn alsnog prachtig! Je shirtje is super cute (je schoenen ook trouwens :P). – En wat heb je mooie blauwe ogen zeg!

 10. Leuk outfit! En tof dat jullie gemeet hebben. Altijd leuk is dat! En ehhh ik denk dat ik net zo veel van pizza houd als jij, hihi.

 11. Wauw! compliment voor de prachtige outfit foto's! 🙂

 12. Superleuke outfit & ja, ik hou ook superveel van pizza. Liefs x

Geef een reactie