OUTFIT | INTO THE WOODS

‘Hey, dit is ook wel een mooi plekje!’ Lachend stoot mijn fotograaf (oftewel, de boyfriend) me aan. Verbaasd kijk ik op en dan ontdek ook ik het prachtige stukje groen, waar hij op doelt. ‘Ja!’ Ik slaak een gilletje, ‘ga daar heel even staan voor een testfoto, alsjeblieft?’ 

Een sprookjesachtige locatie, zo zou je dit wel kunnen noemen. Het voelde alsof ik een andere wereld binnenstapte, toen ik tussen de bomen ging staan om mijn outfit te laten fotograferen. Een wereld vol rust, fluitende vogeltjes en vooral héél veel groen. Een wereld om bij weg te dromen.

Op een of andere manier kan ik zó intens genieten van de natuur. Dat kan bijvoorbeeld op het strand zijn, maar ik heb dat vooral in het bos. Daar krijg ik een gevoel van vrijheid, van niks moeten, van puur geluk. Even stilte, in een wereld die nooit stil lijkt te staan, waarin alles maar voorbijvliegt.

Oké, tot zover mijn filosofische gebrabbel. Laten we het even over m´n outfit hebben. Het jurkje dat ik hier draag, is inmiddels anderhalf jaar in mijn bezit, maar verveelt nooit. Ik weet nog goed dat ik deze op internet ontdekte in een wanhopige zoektocht naar een birthdaydress en meteen verliefd was. Een dag voor m´n zestiende verjaardag kwam ´ie binnen en zo vierde ik mijn sweet sixteen in dit jurkje.

Ook m’n vest is een verhaal apart. Ik vertelde in mijn blije lijstje al dat ik een fijn vest scoorde voor 5 euro 40 en dat is deze beauty. Ik heb ‘m echt té vaak aan, maar hij past dan ook werkelijk waar overal bij. Daarnaast heeft ‘ie echt dé perfecte lengte (niet té lang, want dat is niet zo handig op de fiets) en zit ‘ie fantastisch (niet te dik en niet te dun). Je leest het al, ik ben d’r helemaal gelukkig mee!

Wanneer jullie dit lezen, zit ik waarschijnlijk óf in de trein óf al in Maastricht. Samen met mijn moeder hoop ik daar een paar daagjes te spenderen. Ik ga lekker zonder laptop, dus wat betreft blogactiviteit moeten jullie eventjes niet teveel van me verwachten. Ik ga namelijk zaterdag ook nog naar de EO-Jongerendag in Arnhem. Ik heb dus een paar hele drukke, maar leuke dagen voor de boeg. Nu ik dit schrijf (dinsdagavond) heb ik er al zoveel zin in! En voor jullie komen er natuurlijke leuke artikeltjes boordevol foto’s en ervaringen van Maastricht aan, stay tuned! (geheimpje: en héél misschien zelfs een video, niet verder vertellen hoor!)

Dress – C&A
Cardigan – C&A
Shoes – Dr. Martens

Hoe ziet jouw ‘perfecte’ vest eruit?

0 reacties

 1. Wat een leuke foto's zeg! Dat groen en het rode staat heel mooi in contrast met elkaar, echt heel leuk!

 2. Leuke foto's weer Klaske! Hmm, mag ik jou fotograaf ook eens lenen?

 3. Love the dress en wat een mooie foto's! Heel veel plezier toegewenst in Maastricht, geniet van je vrijheid (wow, dat klinkt echt alsof je net ontsnapt bent uit de gevangenis, but you know what i mean) ♥

 4. Zo'n mooie foto's! Veel plezier de komende dagen! Ik heb onlangs ook een perfecte trui gekocht :)))

 5. Wat n super leuke look! 🙂

 6. Supermooie outfit! En de natuur is inderdaad zo heerlijk! Veel plezier in Maastricht en in Arnhem!

 7. Heerlijk zo'n vest!! Ik kan ook erg genieten van de natuur, zo fijn en rustgevend… Mooie foto's!

 8. mijn perfecte vest valt net over de bil, is lekker warm met net iets te lange mouwen.. maar jeukt niet!
  Het jurkje staat je erg mooi. wat een prachtig kleurtje.

 9. Wat sta je meeeeegamooi op deze foto's Klas!!<3 Liefde voor je outfit en voor de natuur en voor jou natuurlijk (duhh). Ik ben benieuwd naar de Maastricht-spam! 😉 Xo

 10. Ik snap helemaal dat je zo in de natuur kan opgaan hoor. Die ruitjes staan je zo vrolijk.

 11. Je vriend kan echt zulke mooie foto's maken! Mijn complimenten! En dat jurkje en vestje is echt zo leuk!! En ja, ik houd ook zo erg van de natuur. Ik liep ook laatst in het bos, zo rustgevend. Het gezang van de vogels en het geknisper onder je voeten. Heel veel plezier in Maastricht! Ik ben benieuwd naar je Maastricht posts!

Geef een reactie