Mijn nieuwe aanwinsten! | outfit

Mijn nieuwe aanwinsten

Het is inmiddels alweer een aardig tijdje geleden dat ik jullie een outfit liet zien. De laatste was van hartje zomer en dat is het allang niet meer. Sterker nog, de winter is officieel begonnen en wanneer ik ’s ochtends naar school fiets draag ik handschoenen. Niet gek dus dat ik stond te bibberen bij het fotograferen van mijn outfit voor dit artikel. Maar hé, alles voor de blog.

Vorige maand heb ik namelijk héél veel geshopt. Dat mocht ook wel, want dat had ik al maanden niet gedaan. Ik was ineens dringend toe aan een paar nieuwe schoenen (lees: ik wilde nieuwe Dr. Martens), wilde maar al te graag een nieuw jurkje en kon een prachtig vest ook niet weerstaan. Je snapt het al, ik heb mijn kledingkast goed aangevuld. Als student kun je dit natuurlijk niet elke maand veroorloven (en dat is ook niet nodig, want ik heb meer dan genoeg kleding), maar in november nam ik het er even van. Kijk je mee naar een deel van mijn nieuwe aanwinsten?

Mijn nieuwe aanwinsten

Mijn nieuwe aanwinsten

Nieuwe items

Nu ik in Ede woon, ga ik ineens naar naar hele andere steden om te winkelen. Arnhem ligt hier om de hoek en ook Utrecht is nog geen half uur met de trein (lang leve mijn studenten OV!). Wat centrale ligging betreft, ben ik er qua woonplaats dus zeker op vooruit gegaan. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend leuk om een hele andere omgeving te ontdekken. Waar ik thuis bij mijn ouders zo tussen de weilanden fiets, ben ik hier met een paar minuten in het bos of op de hei. Love it!

Ik voegde dus onder andere een nieuw paar Dr. Martens aan mijn schoenencollectie toe. Ik zag ze en voor ik het wist belandden ze in mijn winkelwagentje om de volgende dag al binnen te komen. Gelukkig was er korting, want Dr. Martens zijn elke keer weer een rib uit m’n lijf. Maar zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig? Alleen het inlopen was weer even een dingetje, maar dat is dan ook het enige nadeel aan docs. Eenmaal ingelopen zitten ze heerlijk en daarnaast gaan ze jaren mee. Ik ben fan!

Ook mijn vest is een favoriet item op dit moment. In de winkel was het liefde op het eerste gezicht en moest ik ‘m wel meenemen. Hij zit heerlijk, heeft een mooie lichtgrijze kleur en is lekker warm. Voor mij voldoet ‘ie aan de eisen van het perfecte vest. En dat jurkje? Streepjes. Do I need to say more? 

Dress: Zara 

Cardigan: Bershka

Shoes: Dr. Martens 

Watch: Fossil

Mijn nieuwe aanwinsten

Mijn nieuwe aanwinsten

Mijn nieuwe aanwinsten

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? 

16 reacties

 1. Echt super mooi Klaske! Mag ik even zeggen hoe jij straalt op deze foto’s, prachtig!

 2. Oeh you look greatt! Echt onwijs leuke outfit, dat jurkje is zo pretty en natuurlijk heel veel liefde voor je Docs hihi. En Arnhem is zo’n leuke winkelstad, ik ben jaloers haha 😉 Xo

 3. Zo leuk! Je schoenen zijn ook zo tof!

 4. Aah wat een leuke aanwinsten! Je docs en dat vest <3

 5. Leuk!! Vooral op die laatste foto van jou sta je erg mooi 🙂

 6. Leuk! Ik heb zo’n jurkje en vest dus ik heb weer inspiratie 😀

 7. Super leuke outfit!

 8. Wat een heerlijk vest! Mooie outfit!

 9. Ik vind je Docs leuk! Ik ben echt een hele grote fan van dat merk, haha. Leuke aankoopjes!

 10. Oh zo fijn dat je veel gebruik maakt van je ov (naast schooldagen). Ik heb er maar 1 keer echt gebruik kunnen maken om te winkelen. En wow je docs zijn mooi en je vest ook!! De foto’s zijn weer super mooi <3 fijne jaarwisseling alvast!

 11. Ahh, docs, ze zijn zo leuk! (arjanne de twijfelaar twijfelt ook al een tijdje of ze ze wil aanschaffen) Je vest ziet er ook zo fijn uit! <3

  1. Klaske zegt: Beantwoorden

   Dankjewel Arjanne! Klaske de adviseur raadt je aan om ze echt te kopen, ze zijn het zó waard (en nee, ik ben niet gesponsord door Dr. Martens, was het maar waar hihi). Liefs!

 12. Wat een mooie outfit, staat je superleuk!
  Liefs

 13. Hele leuke outfit! Ik ben echt obsessed met je schoenen, geweldig!! love it!

 14. […] mijn voeten heb ik mijn geliefde docs, ze contrasteren zo leuk met het wit van de sneeuw. Daarnaast zijn ze lekker warm, m’n voeten […]

Geef een reactie