Terugblik op de vakantie | outfit

Long time no see, maar hey, ik ben er weer! Na meer dan een maand geen blogjes publiceren (ik weet het, veel te lang), kan ik niet wachten om al m’n avonturen en foto’s van de afgelopen tijd met jullie te delen. De afgelopen maand heb ik namelijk genoeg beleefd, zo ging ik op vakantie naar het strand (en ja, ik heb heel veel foto’s), woon ik sinds twee weken op mezelf en ben ik begonnen aan een nieuwe (en hele leuke!) studie. Oh, en ik heb ook nog een outfit om aan jullie te laten zien.

Het lijkt wel maanden geleden dat ik samen met mijn persoonlijke fotograaf (aka het vriendje) deze outfit vastlegde. In werkelijkheid is het nog maar vier weken terug dat ik poseerde op de weg vlakbij ons vakantiehuisje. Het was een heerlijke stranddag en ik had er geen idee van dat mijn leven in de komende weken zó zou gaan veranderen.

outfit

Veranderingen

Want op kamers gaan wonen en tegelijk een nieuwe studie beginnen, is pittig. Dat klinkt misschien een beetje ernstig, maar zo bedoel ik het niet. Naast ontzettend intensief waren de afgelopen weken namelijk vooral heel erg leuk. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, leuke opdrachten moeten doen en interessante colleges gevolgd. En dan heb ik het nog niet eens over het lekkerste ijs van Ede, klets- en lachsessies met m’n huisgenootjes en pizza eten om elf uur ’s avonds gehad. Kortom, ik heb het meer dan prima naar m’n zin!

En dat bloggen? Tja, dat schiet er af en toe wel een beetje bij in. Sommige dagen kan ik simpelweg de tijd niet vinden tussen college en andere huishoudelijke taken (koken, schoonmaken, afwassen enzo) door, andere dagen ben ik gewoon te moe. Gelukkig begin ik nu steeds meer in een ritme te komen en lukt het me eindelijk weer om achter mijn laptop verhaaltjes te tikken. Een stilte van meer dan een maand hoeven jullie dus niet meer te verwachten, vanaf nu zal ik mijn avonturen gewoon weer op dit stukje internet delen!

Top – C&A
Tuinbroek – Primark
Schoenen- Converse All Star
Zonnebril – Van Haren
(Bikini – HEMA)

outfit

outfit

outfit

outfit

Ik ben wel benieuwd: hoe gaat het eigenlijk met jou?

17 reacties

 1. Oh wauw deze foto's zijn zo mooi! Ik heb je artikel meteen opgeslagen bij m'n "foto collectie" op Bloglovin, voor als ik weer inspiratie wil opdoen om outfitfoto's te maken 🙂

 2. Super leuke foto's en ben benieuwd wat er binnenkort weer allemaal op je blogje verschijnt!

 3. Wat leuk! Dankjewel, ook namens de fotograaf hihi!

 4. Yay, leuk om weer een artikeltje van je te zien! Hartstikke logisch dat het bloggen er even niet van gekomen is. Ik heb zelf ook weinig geblogd de laatste tijd, soms is een dag gewoon vol en de andere dag heb je er even geen energie voor, herkenbaar ja. Maar superfijn dat je het naar je zin hebt met je studie! 😀 En wat een leuke dungarees!
  XO

 5. Yaass je bent er weer! Wat een superleuke foto's zeg, helemaal in vakantiesferen haha<3 Met mij gaat t bestt, afgezien van dat ik iets spannenders zou willen dan de middelbare haha. Fijn dat je t bloggen weer op gaat pakken (hoewel ik niets kan zeggen want ik plaats ook schandalig weinig de laatste tijd – ugh). Liefss!!

 6. Super leuke outfit en prachtige fotos!

 7. Wat een nieuwe dingen zijn er de afgelopen tijd op je afgekomen joh! Snap zeker wel dat het bloggen er dan een beetje bij inschiet hoor. Jouw aandacht en energie gaan gewoon op dit moment even naar andere belangrijke dingen. En inderdaad, nu je meer in een ritme komt dan komt de ruimte er vanzelf wel weer. 🙂 Leuke outfit heb je aan! Ik vind je haar ZO TOF zo!!!

 8. Wat leuk om te horen van m'n haar, dat moet ik maar eens vaker doen dan!:) Dankjewel!

 9. Toffe outfit en leuke foto's! 🙂

 10. Eerste keer hier op je blog, maar hé, je studeert in Ede? Wat leuk, ik ook! 🙂

 11. Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen! Ah wat grappig, welke studie doe je?

 12. Leuke schoentjes! 🙂

 13. Oh, wat vind ik dit een leuke outfit! Je ziet er super uit! Je haar zit er ook erg mooi!

 14. Leuke look!! 🙂

 15. Wheeeee, zo leuk!! En heel stoer, zo op kamers gaan, en nieuwe dingen ervaren. Ik weet niet… ik heb zo’n idee dat ik dat nog een klein beetje mis, maar dat komt vast nog wel. (dat pizza eten ’s avonds laat klinkt namelijk wel heel gezellig 🙂 ) En van deze foto’s krijg ik zomer kriebels!

 16. […] is inmiddels alweer een aardig tijdje geleden dat ik jullie een outfit liet zien. De laatste was van hartje zomer en dat is het allang niet meer. Sterker nog, de winter is officieel begonnen […]

 17. […] is inmiddels alweer een aardig tijdje geleden dat ik jullie een outfit liet zien. De laatste was van hartje zomer en dat is het allang niet meer. Sterker nog, de winter is officieel begonnen […]

Geef een reactie