OVER EXAMENSTRESS EN INGEWIKKELDE CODES


Free blogger templates, was wat ik vanmorgen intypte op Google. De laatste tijd had ik een wat ontevreden gevoel over de looks van m’n blog en daar moest maar eens verandering in komen. Na heel wat scrolwerk kwam ik dan eindelijk een template tegen dat me wel wat leek én die ik niet zo 1,2,3 herkende van iemand anders.
Maar ja, met alleen een template ben je er nog niet. Een beetje in de HTML sleutelen is vaak wel noodzakelijk en laat ik daar nou nét niet zo dol op zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het fantastisch als het me lukt om m’n lay-out te veranderen door middel van codes, maar meestal moet ik een heleboel prutsen voordat het lukt. En daar word ik nou niet echt vrolijk van. 
Desalniettemin (luv voor dat woord), heb ik al een aantal dingen veranderd (woehoe!) en de rest komt vanzelf een keertje. Ik erger me bijvoorbeeld nog een beetje aan het megalettertype bij de comments, die ik in de HTML zelf moet veranderen, maar nergens kan vinden. En ik vind het ook nogal vreemd dat continue reading geel is en blijft, terwijl ik ‘m toch echt had bevolen rood te worden. 
Toch ben ik echt blij met deze verandering op mijn blog. De laatste tijd zat ik een beetje in een blogdipje en postte ik veel minder dan ik wilde. Ik had zeeën van tijd, maar er kwam simpelweg niks op het scherm terecht. Ik schreef bijvoorbeeld drie halve blogjes en publiceerde uiteindelijk niks, waardoor m’n humeur er niet beter op werd en ik ook nog eens heel veel tijd kwijt was. 
Dit schrijf ik absoluut niet om te zeuren ofzo, want ik wil niet dat mijn blog een negatieve uitlaatklep wordt. Positief en vrolijk schrijven is en blijft mijn doel, maar ik vind wel dat ik kan vertellen dat ik een blogdipje had, nu ik daar al weer aardig overheen ben. Ik zit weer bomvol ideeën om over te schrijven, zo ga ik vrijdag naar Parijs en daar hoop ik zeker een (of meerdere) artikeltjes aan te wijden. Ook heb ik alweer heel veel leuke outfits in m’n hoofd en hoop ik ook nog meer met fotografie bezig te gaan. 
Daar heb ik alle tijd voor nu, want ik hoef (bijna) niet meer naar school. Ik zit namelijk in havo 5 en krijg alle tijd om te leren voor dé examens. Stiekem ben ik daar best een beetje gestrest voor, ook al weet ik dat ik het hoogstwaarschijnlijk wel zal halen. Ook ben ik nog niet zo heel veel aan het leren geweest (oeps), maar hoop daar vanaf morgen wel iets meer tijd voor vrij te maken.

Zo, nu zijn jullie weer helemaal bijgepraat. Mocht je nou echt een sleutelen-in-codes-liefhebber zijn, dan hoor ik het graag, hihi. Oh, mag ik nog even een momentje voor de pretteh bloesem op de foto’s? Love it! 

Wat vind jij leuk om te lezen op mijn blog?

0 reacties

 1. Je nieuwe lay-out is echt heel leuk! En die foto's zijn zoooo mooi!

 2. Parijs, jij wat leuk!! Blogdipjes zijn nooit leuk, maar fijn dat je d'r weer een beetje uit bent 🙂 Heel leuk je layout zo!!

 3. Ik vind dat je blog echt mooi is! Heel veel succes met leren. Gelukkig begint het echt lekker weer te worden, dan kan je lekker buiten leren. Oh, en mooie foto's <3

 4. Leuke post dit en dat html gedoe begrijp i helemaal, not!

 5. Dankjewel Janna! Dat buiten leren is echt een goed idee, hihi <3

 6. AAAH KLASKE JE FOTO'S!!!!! Ze zijn echt heel erg mooi! (Okay, let me guess, de 50mm lens?) En je schrijft ook echt heel fijn en makkelijk leesbaar ofzo. Goed. Dat moest ik even kwijt. En ugh. Examens. Ughughugh. Maar ik hou wel van je lay out, en stiekem vind ik puzzelen met HTML wel leuk, tenzij het dus niet werkt haha! (ps. als het goed is krijg je je kaartje vandaag! Ik hoor graag wat je ervan vindt hihi). Heel veel liefs!!

 7. Ik wist niet dat jij ook in havo 5 zit hihi. Heel veel succes met je examens alvast! Sta je er goed voor? Ik stress hem ook helemaal.. echt geen zin in! En oh, je layout is op de laptop zo veel keer mooier dan op de mobiel! Ik vond hem op m'n mobiel al mooi!! En je foto's zijn ook super mooi!

 8. Ja, HTML is altijd een beetje prutsen maar ik vind je lay-out al heel leuk geworden! Heel mooie foto's en veel succes met het leren voor je examens! Je kunt het ♥

 9. Ik vind je blog er leuk uit zien hoor!! 🙂 Alvast succes met je examens, gaat vast goedkomen!

 10. Je layout is echt supermooi geworden! En wat een prachtige foto's heb je gemaakt van die bloesem. Wat zijn bloesems toch altijd weer prachtig. ♥ Veel succes met je examens trouwens!

 11. Ik vind je template heel pretty hoor <3 Als je trouwens ooit nog eens iets nieuws zoekt: Etsy is geweldig. Voor heel weinig heb je al geweldige lay-outs.

 12. Een beetje laat, maar beter laat dan nooit. Ik heb precies hetzelfde thema en ik heb uren geprutst met die kleuren. Op de volgende 'regels' (in de html-code) staat de kleurcode van die gelige-kleur (vervangen voor de gewenste kleur): 159, 715 en 2671. Ik hoop dat het je lukt! Je moet wel even goed oppassen of het verkeerde element niet opeens van kleur anders wordt, maar als het goed is moet dit werken. Fijn trouwens dat je geslaagd bent!

Geef een reactie