Verhuispraat en ik stond in de krant? | update

Verhuizen

Joehoe, ben ik weer! Terwijl de regen tegen de ramen tikt (ik bevind me gewoon in ons regenachtige kikkerlandje, helaas), zit ik met een kopje hete thee achter m’n laptopje en gun ik mezelf even de tijd om dit artikeltje te tikken. Er staan namelijk een aantal hele leuke (en drukke) dingen te gebeuren. Hoog tijd om even bij te kletsen dus!

Verhuizen

Laat ik maar meteen beginnen met het allerleukste en tegelijkertijd datgene dat op het moment een beetje mijn leven beheerst. Je raadt het al, mijn verhuizing (AAAH). Gisteren kon ik eindelijk de sleutel van mijn nieuwe paleisje ophalen en beginnen met klussen. Dus reden we gisteravond rond een uur of zes met een auto volgeladen met verf, interieurspul en hulptroepen (aka paps en Rieneke) naar Ede.

Daar bewonderden ze m’n nieuwe kamertje en gingen we aan de slag met het verven van de muren. Dat ging niet geheel vlekkeloos, zo kan ik je vertellen. De verf die ik van m’n krappe studentenbudget had gekocht, was niet van de meest hoogstaande kwaliteit en dekte niet geweldig. Alle muren moeten dus sowieso twee keer geschilderd worden. Daarnaast liet op één plek het behang een stukje los, wat niet bijzonder fraai is. Gelukkig komt daar voor een groot deel mijn bed voor en de rest zal mijn handige vader zo goed mogelijk proberen te fixen.

Anyway, we zijn toch al een aardig stukje gekomen. En dat heb ik vooral aan mijn hulptroepen te danken, die zich gedroegen als geboren schilders, terwijl ik een beetje stond te kliederen en het bijltje er al vrij snel bij neergooide. Laten we het er maar op houden dat klussen (en met name verven) echt niet mijn ding is.

Iets na negen uur ruimden we de ergste troep op en vertrokken we weer richting huis (met een tussenstop bij de McDrive, hihi). Ondanks een aantal tegenvallertjes ben ik vooral heel erg happy met m’n kamertje en heb ik heel veel zin om volgende week maandag het schilderwerk af te maken en dinsdag echt al m’n spulletjes erin te zetten. Can’t wait! 

In de krant

Oké, tot zover mijn verhuispraat, haha. Als je me volgt op Instagram had je het misschien al wel gezien, op maandag 25 juli stond ik in het Nederlands Dagblad. Mijn vader werkt bij een uitgeverij en een ex-collega van hem (die nu voor Byblos, een organisatie van christelijke boekhandels werkt) vroeg of ik het leuk zou vinden om met mijn favoriete boek in hun nieuwe advertentie te komen.

Daar zei ik geen nee tegen en dus kwam ze langs om me op de foto te zetten. Naast dat ze voor Byblos werkt, is ze namelijk ook nog fotograaf. Uit haar tas toverde ze een camera tevoorschijn waar je u tegen zegt (namelijk de 5d *zwijmel*) met een prachtige lens erop. En daarmee werd ik gefotografeerd, eerst met en daarna zonder boek.

De foto’s!

Diezelfde avond stuurde ze me het resultaat nog en ik ben er zó blij mee! Ik ben niet snel tevreden met foto’s van mezelf, maar ik vind dat ik hier wel echt leuk opsta (en nee, dat bedoel ik niet arrogant ofzo, ik ben meestal juist veel te kritisch op mezelf).
Top – Zara
Tuinjurkje – Pull and Bear
Schoenen – Van Haren
Ketting – New Yorker

Verhuizen

Fotografie: Elisabeth Algra // www.elisabethalgra.nl

Verder gaat het leven allemaal z’n gangetje. Ik maak heel wat uurtjes op m’n werk, geniet met volle teugen van de vakantie (die inmiddels al wel twee maanden duurt) en spendeer veel tijd met m’n camera om m’n nek en achter m’n laptopje. Ook heb ik een aantal leuke ideetjes voor de blog (stay tuned!), kan ik niet wachten om te beginnen met mijn nieuwe studie en echt te gaan verhuizen (nog een maandje!). Ja, het gaat gewoon heel goed met me en dat is fijn.

Maar nu heb ik genoeg gekletst over mezelf, ik ben wel benieuwd:

hoe gaat het eigenlijk met jou?

0 reacties

 1. Wat gaaf dat je in de krant stond zeg en ik ben benieuwd hoe je kamertje er straks uit ziet!

 2. Zo leuk dat je in de krant staat! En het is totaal niet arrogant om te zeggen dat je leuk op de foto staat, toch? Je heb gewoon gelijk! Ik vind de foto's ook erg leuk 🙂 (En je outfit is ook leuk!)

  Liefs 🙂

 3. Anonymous zegt: Beantwoorden

  mega mooie foto's! Klussen is ook niet echt mijn ding:) Met mij gaat het wel. Nog een beetje moe maar wel weer zin om met mn opleiding te beginnen!
  X Anneke

 4. Zo leuk dat je nu eindelijk de sleutel hebt! Als je nog hulp nodig hebt met klussen dan weet je me te vinden ♥

 5. Gelukkig is mijn vriend een handige klusser ;-). Ben benieuwd naar de inrichting van je kamer straks.

 6. Awh, dankjewel Eva! <3

 7. Ah heb jij even geluk! Yay, ben zelf ook benieuwd hoe het gaat worden, je gaat het vanzelf zien!

 8. Wat een ontzettend fijn en positief en leuk bericht Klaske! En wat schrijf je leuk. Spannend hoor, een verhuizing. Ga je nu op jezelf wonen? Hopelijk voel je je er snel thuis! En wat gaaf dat je in de krant stond! Absoluut niet arrogant om te zeggen dat je leuk op de foto's stond, het is juist fijn dat je er tevreden mee bent als je dat bijna nooit bent toch (ik ken het haha). Leuk!
  Liefs

 9. Awh dankjewel Sanne, zo leuk om te horen! <3 Ja, ik ga op mezelf wonen inderdaad, voor m'n studie. 🙂

 10. Kijk hè Klas, als jij dat jurkje niet had gekocht toen had je niet zo lopen shinen in de advertentie ;P Just kidding, maar ik moet toch even zeggen dat die foto's zoooooo mooi zijn<3 Oh en ik ben superbenieuwd naar je kamer hihi, het zal wel heel leuk worden ondanks alle klusstruggles 😉 XX

 11. Oh in de krant! Super!

  En leuke outfit!

 12. Ik heb ook amper foto's waar ik goed opsta. Dus ik zou ook opscheppen met zo'n mooie foto hoor! 😉

 13. Superleuk! Ik ben heel benieuwd naar je kamer!

 14. Oh hoe gaaf dat je in de krant stond! En je staat er hartstikke leuk op joh!! Ik ben benieuwd hoe je kamer nu is hihi 🙂

Geef een reactie