WAT FAVORIETJES #3

Joehoe, het is zomer! Sinds gisteren is het dan eindelijk officieel het allerfijnste seizoen van het jaar. En naast dat zomer vakantie, lange avonden (bij het kampvuur), heel veel ijsjes eten en barbecueën in de tuin betekent, leek het mij ook tijd om weer wat favorietjes met jullie te delen. Nummer drie alweer!


OUTFIT | DUNGAREES 
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op dungarees in elke variant. Of het nu een jurkje of een broek, geprint of effen is, niks is voor mij te gek. Het is dus geen wonder dat er een kort tuinbroekje in mijn favoriete zomeroutfit voorkomt. Gecombineerd met een streepjestop, een toffe blouse, die je om je middel knoopt en aantrekt als het ’s avonds wat kouder wordt en een paar stoere sneakers aan je voeten, zit je altijd goed. Zelf draag ik eigenlijk nooit horloges (shame on me), dus dat is eigenlijk een dingetje voor op de wishlist. Maar toen ik deze beauty tegenkwam op de site van Esprit (waar de rest van de items ook vandaan komt), kon ik het niet laten om ‘m in de outfit te doen. En zeg nou zelf, hij is toch onwijs tof?!
BLOGS | FAVE POSTS

Ik ben dol op het lezen van andere blogs en doe dat dan ook vrij veel. Elke ochtend (of soms ’s middags of ’s avonds) lees ik alle artikeltjes uit m’n Bloglovin’. En dat zijn er nogal wat, kan ik je vertellen. Deze postjes vond ik de afgelopen tijd erg leuk:
From aaaall the colors, I’m pretty sure my thumbs ain’t green van Arjanne (klik!)
Vakantie mood van Laura (klik!)
Boeken lezen aan de grachten van Naomi (klik!)
Indonesië Bali van Dilys (klik!)
Mijn ochtendroutine (zomer) van Nienke (klik!)
Outfit / Midden op een drukke weg in Barcelona van Anniek (klik!)

MUSIC | FAVE SONG
I look on up to the sky
I wonder why I put a filter between beauty and my eyes
I look on up into your eyes
It’s time I put down my devices and I start to live my life

Look on up van Relient K is op het moment echt mijn favoriete liedje. Ik luister eigenlijk nooit naar deze band, maar ontdekte dit nummer in een playlist op Spotify. En sindsdien luister ik ‘m heel vaak. De meeste nummers kan ik geen vijf keer achter elkaar horen, maar met dit liedje heb ik daar geen enkele moeite mee. De tekst vind ik heel mooi en behoorlijk herkenbaar. Luisteren dus!

CITY | MAASTRICHT

Een beetje voorspelbaar misschien, maar Maastricht is op dit moment echt m’n favoriete stad. Ik heb er zoveel fijne herinneringen aan en daarnaast heeft deze Limburgse stad me gewoon heel erg positief verrast. Maastricht voelt als een stukje buitenland in eigen land en dat is wat ik zo tof vind! Daarnaast kan je er ook gewoon heel erg goed winkelen (hihi) en heb je overal leuke terrasjes. Wat mij betreft dus echt een aanrader!
PLANT | CACTUS

Ik weet niet of mijn cactusliefde nog over gaat, maar ik denk zomaar van niet. Deze prikkelige vriendjes hebben mijn hart gestolen en volgens mij zijn ze niet van plan deze ooit nog terug te geven. Deze cutie heb je een tijdje geleden misschien wel op mijn Instagram gezien. Ik kreeg deze van mijn moeder en ik vind ‘m zo schattig. Al geloof ik wel dat ik ‘m binnenkort weer eens wat water moet geven (oeps).
Dat waren mijn favorietjes van dit moment op een rij. Hopelijk heb jij net zo genoten van het lezen als ik van het schrijven. Ik word namelijk heel vrolijk van het schrijven van dit soort artikeltjes!
Ben jij ook zo dol op cactussen?

0 reacties

 1. Leuke favorieten! En die cactussen zijn inderdaad zo leuk <3

 2. Wat ene leuke dingetjes staan er tussen en al die postst zijn inderdaad echt leuk!

 3. Dungarees zijn echt mega leuk! En al die posts ook! En jouw Maastricht posts ook!

 4. Aah, wat een leuk artikeltje en wat lief dat je mijn artikeltje er ook tussen hebt gezet! Heb even zitten luisteren naar Look on up en ik vind de tekst ook prachtig. Mooie betekenis. En verder ben ik het helemaal met je eens over de dungarees. Love those things. ❤

 5. Leuk om je favorieten te zien! Leuke items van Esprit!

 6. Jaaaaa cactussen! Hier is een groot fan hoor, haha. Ik vind ze zo tof. Ik ga trouwens die blogjes even lezen nu die je aanraad. 🙂

 7. Die blogposts zijn echt liefde<3 En m'n liefde voor cactussen hoef ik niet meer te verkondigen denk ik 😛

 8. Leuk artikel dit! Op een of andere manier zijn cactussen zo schattig, ook al prikken ze haha 🙂

 9. Yay, wat leuk! Hopelijk heb je er net zo van genoten als ik 🙂

 10. Dankjewel! Haha, ja precies dat. Ik heb me al meerdere keren flink bezeerd, maar ik blijf ze zo schattig vinden, hihi. 🙂

 11. Ahh HEEL LIEF dat ik erbij sta 🙂 En jaaa liefde voor dungarees! Het shirtje waarmee je de dungaree hebt gecombineerd is trouwens ook echt superleuk!

 12. Leuke favorieten staan er tussen 🙂

 13. Ik kende dat liedje nog niet, even luisteren zo!

 14. LEUK dat ik er ook tussen sta! ♡♡ (Ik heb lang niet je blog gelezen zoals je kan merken, lol)

Geef een reactie