WAT HERFSTPLAATJES

Afgezien van de regen, die ervoor zorgt dat ik kletsnat en met uitgelopen mascara op school kom, is de herfst absoluut mijn favoriete seizoen. De blaadjes die van de bomen dwarrelen, de kastanjes en het hele gevoel. In de herfst is het geoorloofd om filmavondjes te houden in bed terwijl je luistert naar de wind, maar ook de lange boswandelingen zijn bij mij in trek.

Nu zijn de bomen inmiddels al aardig kaal, maar een paar weekjes geleden schoot ik nog wat plaatjes, die ik jullie niet wil onthouden. Het was echt zo’n typisch herfstdagje en we gingen bij mijn oma op bezoek. Mijn vader zou de bomen snoeien en mijn moeder, broertjes en ik zouden m’n oma wat gezelschap houden en een beetje helpen. Na een gezamenlijke lunch besloot ik mijn camera te pakken om de prachtige natuur en wat mooie familiemomentjes vast te leggen. Kijk je mee?

 Houd jij ook zo van herfst?

0 reacties

  1. Hey! Dat is gewoon bij oma in de tuin toch? Ik heb wel respect voor oma haar kunsten om haar, haar elke dag hetzelfde te krijgen.

  2. Ik las weer te snel!

  3. Aah wat een schattige foto van je oma<3 Superfijne plaatjes allemaal! Xo

  4. Jaaaa herfstplaatjes!! Heel veel hartjes 🙂 Ik vind de een na laatste vooral heel awesome! Bijzondere bloem / plant / wat het ook is. Pretty!

  5. Heerlijke plaatjes lieve Klaske! Lekker kleurrijk en ik krijg gelijk weer een soort herfstgevoel over me heen 🙂

  6. Leuke foto's! X Amber (thecomfycreative.blogspot.be)

  7. Al die mooie warme kleuren <3 Je foto's zijn echt supermooi!

  8. Wauw, al die kleuren zo mooi!

  9. Ah, wat een heerlijke herfstplaatjes inderdaad! Al die mooie blaadjes en takjes… Leuk om naar terug te kijken nu alles zo kaal is 🙂 En wat een gezellig dagje ook trouwens, klinkt leuk! Liefs!

Geef een reactie