Een mooie zonsondergang

Zonsondergang

De afgelopen dagen waren nou niet bepaald zomerachtig, het regenachtige weer liet het eerder herfst lijken. Niet echt ideaal fotografieweer zou je denken, maar toch bleek gisteravond weer eens dat er helemaal geen ideaal fotografieweer bestaat. Terwijl er af en toe een regendruppeltje viel en ik het onweer in de verte hoorde, fotografeerde ik namelijk weer één van de allermooiste zonsondergangen.

De zon zelf zag ik niet eens goed ondergaan, doordat de wolken haar stralen de weg versperden. Toch kleurde de lucht oranje en dat contrasteerde prachtig met de grijze wolken. Je zou haast wel kunnen zeggen dat de zonsondergang beter tot haar recht kwam door de grauwe lucht.

Zonsondergang

Zonsondergang

Daarnaast was de weerspiegeling in het water gewoonweg amazing (een ander woord heb ik er niet voor), de lucht werd perfect weergegeven. Je begrijpt het al, ik fotografeerde non-stop. En dat alles onder toeziend oog van een klein, schattig slakje, die ik op het bruggetje ontdekte.Ja, ik was weer helemaal in m’n element. Net op het moment dat ik dacht dat het qua foto’s niks meer zou worden voor deze dag, zag ik vanuit het dakraam deze zonsondergang. En dat heb ik vaker de laatste tijd, nét op het moment dat ik denk dat het helemaal niks meer wordt, begint bijvoorbeeld golden hour, krijg ik een vlinder precies goed op de foto of kom ik iets heel fotogenieks tegen, makes me oh-so-happy!

Zonsondergang

Zonsondergang

Zonsondergang

Dit is m’n tweede fotografiepost op rij, ik vind het oprecht heel leuk om deze te schrijven en deze foto’s moest ik wel met jullie delen. Ik ben nu eenmaal dol op foto’s van zonsondergangen. Vandaag heb ik trouwens ook weer naar hartelust gefotografeerd, want ik had gezellig met Emma afgesproken. Daar komt dus zeer binnenkort een artikeltje over online (met héél veel foto’s), stay tuned!

 
Ben jij ook zo dol op zonsondergang?

0 reacties

 1. Prachtige foto's <3

 2. Aahhh zo mooi ik ben echt een sucker voor zonsondergangen<3 Ik ga de foto's nu importeren haha 😉

 3. Ah wat een prachtige foto's! Ik vind de zonsondergang altijd zo mooi om naar te kijken, maar ik heb er eigenlijk nog nooit foto's van gemaakt. Dat moet ik ook nog eens doen!

 4. Wauw, wat een prachtige foto's! De kleuren zijn zó mooi!

 5. De foto's zijn echt prachtig!

 6. Awh dankjewel Arjanne! <3

 7. Dankjewel! Ja moet je zeker eens doen, het is écht ontzettend leuk!

 8. Jaa ik houd van zonsondergangen. Heel mooie foto's!

 9. Mooie foto's! Ook die silhouetten op de voorgrond vind ik echt prachtig.

 10. De kleuren in deze foto's zijn zo mooi! x

 11. Hele mooie foto's! Ik denk dat iedereen wel gek is op de zonsondergang, toch? 🙂

 12. Jaaa, hier nog iemand die gek is op zonsondergang! Ik woon aan de kust en ga vaak rond zonsondergang over strand wandelen om het te bekijken. Echt een moment van ontspanning! 🙂
  Prachtige foto's heb je gemaakt!!

 13. Jaaa, hier nog iemand die gek is op zonsondergang! Ik woon aan de kust en ga vaak rond zonsondergang over strand wandelen om het te bekijken. Echt een moment van ontspanning! 🙂
  Prachtige foto's heb je gemaakt!!

 14. Prachtige foto's

Geef een reactie